• 3 Fruits & Spices / 3 Плода & Подправки - 60 капсули

3 Fruits & Spices / 3 Плода & Подправки - 60 капсули

  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 11572
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 45.61лв.


DR WAKDE'S™ 3 Fruits & Spices Capsules представлява смесица от добре познатото "трио" на Аюрведа - Triphala & Trikatu. Буквално означаващо „три плода“, Triphala е традиционна аюрведа смес, състояща се от три плода, произхождащи от индийския субконтинент: Amla (Emblica officinalis), Bibhitaki (Terminalia belerica) и Haritaki (Terminalia chebula). Trikatu се състои от „три подправки“ и представлява традиционна аюрведа смес от корен от джинджифил, черен пипер и дълъг пипер.

DR WAKDE'S™ 3 плода и подправки е ефективен метод за детокс на организма, прочистване от вредни вещества, усилване на възстановителните процеси на тялото и имунната система. Неговата добре подбрана комбинация от 3 плода и 3 подправки оказва положително действие на храносмилането и чревния пасаж.


Комбинацията от Triphala & Trikatu допринася за:

усилване на имунитета;

цялостен детокс на организма;

извеждане на свободните радикали извън тялото;

намаляване на стомашните проблеми;

възстановяване на чревния пасаж;

намаляване на клетъчния стрес.


Trifala аюрведа смес от 3 плода - Amla, Bibhitaki и Haritaki

Много от възможните ползи на Triphala се дължат на нейния слабителен ефект или способността му да „прочиства системата“. Triphala действа като тоник за червата за облекчаване на газовете и насърчаване на храносмилането. Оказва положително влияние при контрола на кръвната захар и наднормено тегло, както и хора с повишен холестерол и атеросклероза.


Amla - Антиоксидантите и витамините, открити в този плод, предлагат високи концентрации на витамин С и включват няколко флавонола - химикали, които са свързани с ползи като подобрена памет.

Babhitaki – плод с атерогенни свойства, който спомага за намаляването на холестерола в кръвта, както и за регулиране на телесното тегло.

Haritaki – малко познат плод, с големи ползи при контрола на кръвната захар при диабетици.


Трикату - аюрведа смес от джинджифил, черен пипер и дълъг пипер

Тези билки действат в синергия, за да стимулират храносмилателния „огън“, позволявайки по-ефективно храносмилане в стомаха, като същевременно насърчават правилния поток на жлъчката, здравословната детоксикация и метаболизма на мазнините. Нежното загряващо действие на тази смес стимулира храносмилането и абсорбцията на хранителните вещества.


DR WAKDE'S™ 3 Fruits & Spices Capsules съдържа чисти билки, смесени заедно. Произвеждат се от чисти билкови съставки и не съдържат никакви добавки или пълнители. Капсулите са подходящи за вегетарианци.


Съставки: В 2 капс.: Дн. доза (4 капс.):

Амла плод (Emblica officinalis) 166,6 mg 333,2 mg

Харитаки плод (Terminalia chebula) 166,6 mg 333,2 mg

Бибитаки плод (Terminalia belerica) 166,6 mg 333,2 mg

Джинджифил корен (Zingiber officinale) 166,6 mg 333,2 mg

Черен пипер (Piper nigrum) 166,6 mg 333,2 mg

Дълъг пипер (Piper longum) 166,6 mg 333,2 mg


Растителна капсула от хидроксипропилметил целулоза.

Не съдържа: пълнители, свързващи вещества, глутен, пшеница, консерванти, изкуствени оцветители, дрожди, захар.Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалната функция на храносмилателната система.

Забележка: Да не се използва при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта :За възрастни над 18 годишна възраст: По 2-4 капсули дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Етикети: 3 Fruits & Spices / 3 Плода & Подправки за детокс - 60 капсули