• 2 броя Интензивен Термо гел за отслабване с Гуарана Cosmetic Line - 250 мл.

2 броя Интензивен Термо гел за отслабване с Гуарана Cosmetic Line - 250 мл.

  • Модел: гел
  • Каталожен код: 11458
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 67.60лв.


Натурален интензивен гел за намаляване на мазнините и обиколките точно в зоните, които желаем! 

Възможност да въздействаме локално точно върху зоните, които желаем! Термо гел за отслабване с Гуарана и Морски водорасли съдейства за разграждане на мастната тъкан, подобрява кръвообращението и клетъчното хранене, повишава еластичността на кожата. Антицелулитен ефект.Какво да знаем за активните съставки:

Гуарана. Ефикасно средства за отслабване с високи липолитични свойства. Когато се нанася директно върху проблемните зони, ефектът е многократно по-силен и по-добър. Продуктите съдържащи Гуарана, са сред най-предпочитаните, защото елиминират директно мазнините в проблемните зони! Ускорява метаболизма, благодарение на богатото си съдържание на кофеин, теофилин и теобромин. Подобрява кръвообращението. Съдейства за разграждането на мастните клетки и предотвратяване образуването на нови. 

Морски водорасли. Регенерират и възстановяват кожата. Богати на ценни за кожата елементи, които спомагат за подхранването, регенерирането, изглаждането и стягането на кожата. Извеждат излишните течности от тъканите. Разграждат натрупаните подкожни мазнини. Имат антицелулитен ефект. Изглаждат неравностите по кожата, поддържат нейната красота. Хидратиращи и антиоксидантни свойства.Начин на употреба: Сутрин и вечер се нанася равномерно количество върху проблемните зони с леки масажиращи движения до пълното абсорбиране на продукта, след абсорбирането му масажирайте кожата с леки потупвания. Възможно е да усетите съвсем леко затопляне.

Етикети: 2 броя Интензивен Термо гел за отслабване с Гуарана Cosmetic Line - 250 мл.