• Kamagra / Камагра за постигане на полова издръжливост - 30 бр

Kamagra / Камагра за постигане на полова издръжливост - 30 бр

14.99лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
4272
Производител:
Борола

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Какво  представлява Kamagra / Камагра?

Kamagra / Камагра е създадена и предназначена специално за мъже. Тя има благоприятен ефект при овладяване на преждевременната еякулация и задържане на ерекцията.

Какво съдържа Kamagra / Камагра?

Активните съставки на Kamagra / Камагра са 4 от най-мощните природни продуктa с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете. Всяка капсула от Kamagra съдържа стандартизирани екстракти от: L-аргинин 250mg, йохимбе 50mg (10% екстракт), женшен 150mg, трибулус терестрис 150mg. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

Как действа  Kamagra / Камагра?

Съставките имат синергичен ефект при преждевремен­на еякулация, постигане и задържане на ерекцията.

L – аргинин

Подпомага образуването на азотен оксид и синтезата на белтъчини. Азотният оксид разширява кръвоносните съдове на мъжкия полов орган, което води до кръвонапълване и ерекция. Оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата – увеличава броя на сперматозоидите и подобрява подвижността им. Повишава физическата издръжливост.

Йохимбе

Доказано е, че увеличава либидото, честотата на сексуалните контакти и качеството на ерекцията. Има благоприятен ефект при мъже със сексуални смущения от съдов и психогенен произход и от диабет. Възстановява невромедиаторите и действа на съдовите рецептори. Води до по-добра и продължителна ерекция.

Женшен

Засилва ефекта на азотния оксид. Повишава физическата издръжливост. Премахва умората и физическото изтощение. Като адаптоген премахва тревожността и помага за преодоляване на преждевременната еякулация.

Трибулус   терестрис

Нехормонален екстракт с андрогенно действие. Повишава нивото на мъжките полови хормони (напр. тестостерон) с 33%. Възстановява либидото, подобрява и удължава ерекцията. Оказва стиму­лиращо действие върху сперматогенезата – увеличава броя и подвижността на спермато­зоидите. Притежава известен анаболен ефект.

Сексуална мощ с Kamagra / Камагра

Кога да приемаме Kamagra / Камагра

Kamagra / Камагра е създадена и предназначена специално за мъже. С нея се постига положителен ефект при:

овладяване на преждевременната еякулация

задържане на ерекцията

повишаване на сексуалната способност и либидото

подобряване на физическата и психическата мощ

увеличаване броя и подвижността на сперматозоидите

Как да приемаме Kamagra / Камагра?

По 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене. Kamagra / Камагра се прилага до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ.

След колко време да очакваме ефект от Kamagra / Камагра?

Действието на Kamagra / Камагране настъпва веднага. Препаратът не е предназначен за получаване на моментен ефект, а е предвиден за дългосрочно решение. Оптималният срок за получаване на ефект от препарата е различен за всеки индивид. Обикновено са необходими 4 седмици за получаване на пълен резултат.

Има ли нежелани ефекти от Kamagra / Камагра?

Kamagra / Камагра е практически безвреден. Дори при продължителен прием не са наблюдавани нежелани ефекти.

Защо Kamagra е по специален препарат ?

Kamagra / Камагра  съдържа природни съставки и е безвреден. За разлика от него, синтетичните лекарства имат редица нежелани ефекти и дават само моментно решение, а в дългосрочен план, проблемът остава. Kamagra има научно доказан ефект и е икономически по-изгоден.

Kamagra® е търговска марка. Продуктът е произведен в САЩ в съответствие с най-високите изисквания на Добрата производствена практика. Да се съхранява на сухо, недостъпно за деца място при температура под 30˚С. Kamagra е хранителна добавка.

Бърза поръчка